Om Landsbylivet
Et fælles forum for byerne i kommunen

Landsbylivet er et forum hvor byer og borger kan mødes og udveksle ideer, aktiviteter og nyheder. Vi håber at det kan skabe grobund for udvikling i byerne et fælles sted hvor byernes borger kan fortælle deres historie og deres landsby.

Platform tager udgangspunkt i byerne selv, bor man selv i en landsby, og gerne ville skrive om sin landsby og præsenterer den med billeder så skriv til os på email - kontakt@landsbylivet.dk.
Vi kan give adgang til jer borger i landsbyen så i selv kan administrerer jeres landsbyside.

Alle borger kan oprette en profil, kræver blot en email, og så kan man oprette aktiviteter og skrive indlæg på "del viden" siden. Med en profil kan man lave en liste over "mine områder", de områder man færdes i og gerne vil kunne lave et hurtigt filter, så man kun ser nyheder og aktiviteter fra disse områder. Benyt endelig muligheden for at udbred jeres aktiviteter til andre, koncerter, udstilling, loppemarked m.m.

Vi opfordre alle bylaug og grundejereforeninger til at kontakte os, så vil vi give jer adgang til at skrive nyheder fra jeres område, og give jer adgang til at opbygge jeres egen landsbyside.

Det som præsenteres her er kun første udgave af et landsbyforum, vi vil arbejde for hele tiden at forbedre og give jeres byer nye muligheder. Det vil vi gøre ved at udbygge siden og lave nye muligheder for jer. Har I selv ideer så kontakt os, dette forum er lavet for byerne og vi håber at udvikle forumet i samarbejder med alle landsbyer og borger.

Platform vil fremstå meget tom til en start. Det er kun jer borger i byerne der kan tilfører værdi til dette forum ved at bruge det. Så vi håber i tager det godt brug og deler Jeres Nyheder, aktiviteter og viden med hinanden.

God fornøjelse