Betingelse for profil til Landsbylivet
Herunder kan du læs de betingelser der stilles for at have en profil på Landsbylivet


1. Accept af betingelser og vilkår kan læses her.
ved anvendelse og brug af lejresbyer.dk tjeneste accepteres nedenstående betingelser og vilkår.

2. Information på landsbylivet
Al den information der findes på lejresbyer.dk gives der ingen garanti for dens nøjagtighed. Ved kommunikation mellem lejresbyer.dk og brugeren, står lejresbyer.dk uden ansvar. Hvis informationerne ændres eller forvanskes under overførslen, eller hvis uvedkommende opnår adgang hertil.

3. Dataindsamling - profil oprettelse
Når man som bruger opretter en profil på lejresbyer.dk, giver man samtidig samtykke til at lejresbyer.dk har lov til at opbevarer disse profil informationer. Profil informationerne er følgende: din mail samt din adgangskode som er krypteret. lejresbyer.dk vil altid være behjælpelig med at få slettet en profil, som fejlagtigt er blevet oprettet.

4. Brugernavn og kodeord
Brugeren har pligt til at behandle kodeord fortroligt og må således ikke udlevere det til andre. Brugeren er ansvarlig for alle aktiviteter, som udføres under brugerens profil. Brugeren er desuden forpligtet til at informerer lejresbyer.dk, uden ugrundet ophold, om eventuel uautoriseret brug af brugernavn og kodeord.

5. Videregivelse af profildata
lejresbyer.dk vil aldrig give profil data videre til andre uden brugerens samtykke.

6. Slet og rediger profil data
Som bruger af lejresbyer.dk, kan man altid slette sin profil og dermed også tilhørende data som f.eks aktiviteter og indlæg.

7. Erstatningsansvar
lejresbyer.dk kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for brug af lejresbyer.dk tjenester, herunder for tab af indtægter, driftstab eller tab af data, driftsforstyrrelser eller lignende tab.

8. Rettigheder til hjemmesiderne
Alle navne, logoer og varemærker på lejresbyer.dk tjenester tilhører lejresbyer.dk, og må kun anvendes efter forudgående tilladelse fra lejresbyer.dk.

9. Kun lovlige aktiviteter og indlæg
Alle oprettede aktiviteter og indlæg skal overholde de bestemmelser og love, der er for ytringer på Internettet og i det offentlige Danmark. Hvis lejresbyer.dk opdager ulovlig aktivitet på lejresbyer.dk’s tjenester vil disse øjeblikkeligt blive anmeldt til politiet.

10. Sprogbrug
Hvis der kommer anmeldes omkring upassende sprogbrug fra en brugerprofil, vil lejresbyer.dk forbeholde sig retten til at kunne fratage disse brugerprofiler adgang til at kunne oprette indlæg samt aktiviteter og i sidste ende at slette brugerprofilen.